onsdag 14 december 2011

Skötväska

Nyårslöfte i förtid: Bli bättre på att blogga! Tänker hela tiden att jag ska lägga ut bilderna på bloggen men kommer inte riktigt till skott...

Har haft en hel del för mig sen sist! Det roligaste jag sytt på sen sist och också det jag är mest nöjd med är nog en skötväska jag sytt till en beställare. Hon ville ha en unik och personlig skötväska som ingen annan har. Tygvalet föll på en blommig akrylatväv från Åhlens, perfekt som yttertyg. Innertyget fick jag fri händer kring, hade tänkt mig grönt men hittade inget som matchade med yttertyget så det fick bli rött.

Kollade runt lite på nätet, mätte och kollade en del på min egen skötväska för inspiration. Yttertyget är förstärkt med kraftigt mellanlägg och även smält plattvadd för extra stadga. Botten stadgade jag upp med någon form av superkraftigt mellanlägg som jag hittade på lokala sybutiken.
Sömnaden gick smidigt, men tog sin lilla tid och oj, så roligt det var =) Sen att jag fick ett extremt uppmuntrande mail av köparen efter leverans gjorde inte saken sämre! Sånt värmer i hjärtat!

På bilden saknas bara axelremmen som jag använde svart nylonrem till.Mönster: Eget
Material: Blommig akrylatväv - Åhlens
Röd lakansväv - Ohlssons
Svart snedslå - Bibbis textilVill du också ha en personlig skötväska? Maila mig på vimasdesign@gmail.com

5 kommentarer:

 1. Åhh, skulle vilja sy en egen nu när vi väntar tillökning och då ska ha blöjor o allt för två med oss, hmm tål att tänkas på om man vågar sig på det.. Din var verkligen jätte snygg.

  SvaraRadera
 2. Skulle du inte våga är du varmt välkommen med en beställning =)
  Tack för det fina orden! =)

  SvaraRadera
 3. såå snygg!! Du är så duktig! Lätt bli en beställning i framtiden eller när vår klappar ihop;)//Johanna

  SvaraRadera
 4. Å går det att beställa denna

  pris?

  pure-evil@live.se

  SvaraRadera
 5. Tycker att skötväskan är superfin! Skulle själv vilja sy en väska till vagnen och undrar om du skulle kunna tänka dig att dela med dig av ditt mönster/beskrivning på hur man syr den? Vore väldigt tacksam :-)

  SvaraRadera